Een beoordeling van SAP FI/CO

Bij Tacstone Solutions opereer je op het raakvlak van bedrijfsprocessen en informatietechnologie. Jouw richt jouw op prestatieverbetering met de bedrijfsvoering met behulp van SAP-producten. Hiertoe maak jouw toepassen betreffende je kennis op dit gebied met financiën, logistiek, IT en SAP en je deskundigheid om oplossingen verder werkelijk te implementeren.

Aan Provincie Utrecht Een afdeling Bedrijfsvoering bestaan uit vijf teams, waaronder Administratie. Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk wegens dit voeren over de personele-, salaris- en financiële administratie, het beheren van een personele en financiële applicaties en dit financieel helpen aangaande de organisatie.

Daar je beseft dat ons implementatie pas echt succesvol kan zijn wanneer een klant dit ook op ons juiste methode gebruikt, draai jouw je hand ook niet om vanwege het geven betreffende (key-)user trainingen. Tot slot begeleid je een klant bij een verdere ingebruikname betreffende een nieuwe functionaliteit.

Voor elke opdracht werk jouw tezamen en wordt jouw ondersteund door ondervinden collega's, waardoor je in staat bent teneinde ook alleen te groeien en verantwoordelijkheid te nemen vanwege dit resultaat.

Bijzonder in XAPConsult is de beloningstructuur. De collegas beschikken over een vast dienstverband op basis over een variabel salaris, de mid-lance constructie. Onze consultants  oplopen  doch liefst 70 procent met hetgeen XAPConsult de klant factureert en zijn tegelijk verzekerd aangaande een vast basissalaris. Daarom verdien jouw een bovengemiddeld salaris en ben jouw in geval over ziekte ofwel geen opdracht zeker verzekerd met inkomen.

Ondersteuning met een IT-landschap Architect bij ontwerp en sizing van een infrastructuur vanwege finance oplossingen

Wij zijn verplicht om jouw te informeren aan en je toestemming te vragen wegens het behandeling betreffende cookies op de webwinkel. Nationale Vacaturebank en derden maken behandeling betreffende cookies teneinde info te bijeenbrengen over jouw more info bezoek en interesses.

Aantoonbare implementatie/consultancy/technische ervaring en autoriteit op ons betreffende een volgende gebieden:

Daarnaast hebben ze divers team waarin je kunt excelleren en zo jouw carrière tot ons beter peil kan tillen. Men gaat jouw ons mentaliteitsverandering voorstellen welke jouw gaat helpen teneinde dit te bereiken. Je krijgt absoluut de vrijheid en de verantwoordelijkheid om je carrière te versnellen.

Je adviseert inhoudelijk met betrekking tot opzet, aanpak en inrichting aangaande SAP FICO in samenhang met de financiële bedrijfsprocessen en de organisatie van de klant. Tevens zorg je voor een implementatie van een SAP FICO bedrijfsoplossing en zorg jouw wegens draagvlak, juist toepassen met SAP via een bedrijf en vanwege overdracht naar de beheerorganisatie.

• Opstellen budgetten; forecasts en managementrapportages voor lokaal en internationaal management.

Een consultant welke zich maximaal wensen zijn mogen ontplooien, en er verder maximaal vanwege wordt beloond. De consultant welke ruimte verlangen is hebben teneinde initiatieven te nemen en werkend verlangen is bijdragen aan een verdere ontwikkeling betreffende onze bedrijf. Doch tevens de consultant welke zichzelf wil mogen focussen op bestaan vakinhoudelijke kennis, en geen 'toestanden' eromheen verlangen is hebben. De aanpak is iedere keer persoonlijk, en gericht op hetgeen bij je past.

Deze marktleidende multinational heeft een lange geschiedenis en bezit fabrieken en verkoopkantoren in meer vervolgens meer vervolgens 75 lande...

Helaas, het is ook niet toegestaan om je met LinkedIn te registreren, in te loggen ofwel te solliciteren vanuit jouw huidige locatie. Probeer het handmatig.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een beoordeling van SAP FI/CO”

Leave a Reply

Gravatar